Τα 4 ζώδια που γίνονται η ψυχή της παρέας με το χιούμορ τους

2020-10-21 23:17

Τα 4 ζώδια που γίνονται η ψυχή της παρέας με το χιούμορ τους΄

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν την εγγενή ικανότητα να επιλύουν οποιοδήποτε ζήτημα με το χιούμορ τους. Ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι να πουν, κάτι το οποίο κάνει όλους να ξεσπάσουν σε ένα ανεξέλεγκτο γέλιο. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 4 ζώδια που σύμφωνα με την αστρολογία έχουν μία ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ που τα κάνει να κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις.

Δίδυμοι

Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο απρόβλεπτα και μεταβαλλόμενα ζώδια, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο απολαμβάνει να βρίσκεται σε μια παρέα παρουσία κάποιου Δίδυμου. Σε τελική ανάλυση, αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, που είναι επινοητικός. Έχει πάντα κάτι στο μανίκι του που κάνει τα πάντα πολύ πιο αστεία και πιο αποτελεσματικά. Λένε τα πιο χιουμοριστικά πράγματα και φτιάχνουν τη διάθεση. Μπορούν επίσης να λύνουν θεμάτα χωρίς καν να ιδρώνουν.

 

Παρθένος

Εάν αισθάνεσαι απόλυτα μπερδεμένη με το πώς να κάνεις κάτι, στοιχηματίζουμε ότι καλείς έναν Παρθένο για να σε βοηθήσει. Η εξειδίκευση έρχεται φυσικά σε αυτούς και έχουν μια φυσική κατανόηση τόσων διαφορετικών θεμάτων. Το αναλυτικό τους μυαλό τους, τους βοηθά να επιλύουν ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ερμή, όπως ο Δίδυμος, κάτι που το κάνει εξίσου αστείο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Δίδυμο, το χιούμορ του Παρθένου τείνει να είναι πολύ πιο διακριτικό. Ο Παρθένος λέει κάτι ξεκαρδιστικό χωρίς καν να προσπαθεί.

Λέων

Όταν ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, ξέρεις ότι είναι το αστέρι της παρέας. Και ποιος μπορεί καλύτερα να πάρει το προβάδισμα από ένα τόσο έξυπνο ζώδιο; Εάν έχεις έναν Λέοντα στην παρέα σου, ετοιμάσου να περάσεις ωραία. Αυτό το ζώδιο αποκαλύπτει την ευφυΐα του μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης και της θεατρικής του ικανότητας και όταν βρίσκεσαι κοντά σε έναν Λέοντα, συνειδητοποιείς ότι οτιδήποτε και αν κάνει θα το βρεις αστείο.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο με πιο περίεργη και πιο ασυνήθιστη εξυπνάδα από έναν Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο έχει μια τόσο περίεργη και συναρπαστική άποψη για τον κόσμο, που η ευφυΐα του δεν βρίσκεται πραγματικά πουθενά αλλού. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι οι τύποι των ανθρώπων που λένε τα πιο απίστευτα πράγματα και σε εντυπωσιάζουν τόσο πολύ που απλά θέλεις να ακούς περισσότερα. Το να περνάς χρόνο με αυτό το ζώδιο είναι ένας σίγουρος τρόπος να ανατρέπεις τη μονοτονία των πραγμάτων.

Πηγή: www.womenonly.gr/